pro Ženy

I ženy nosí košile

accessory-984072_1280
Posted: 25.2.2016 (8:17)   /   by   /   comments (0)

Nedomníváme se, že žena používá košili pouze ke svádění, tři knoflíčky odepnout … a pánové zírají s otevřenou pusou. I ženy nosí košile pro jiné účely než je flirtování, dobře se hodí pro běžné dny.

Klasické jsou vhodné do kanceláře nebo při obchodních jednáních, košile s krátkým rukávem uplatníte v každodenním životě či ve sportu, a havajské Beach – na dovolenou, elegantní – o svátcích a oslavách. A pokud ráda experimentujete ve stylu etnických motivů. Pro takovýto účel využijete ke košili i pruhované nebo kostkované tričko. Tyto věci se dají dokonale zkombinovat s džíny nebo šortky. Takto oblečená můžete jít na procházku nebo na piknik. Nejvšestrannější jsou klasické bílé košile, ty využijete při mnohých příležitostech.

Jak vybrat „správnou“ košili?

Chcete-li vytvořit svěží a originální styl je nejlepší zvolit košile v různých délkách. Móda napovídá, že by košile měla být dlouhá, jako lehké tuniky. Nebojte se, pokud to vypadá na vás pytlovitě – to se stále nosí. Bílá a modrá košile skvěle vynikne v šedém obleku krémové barvy, šedá, světle modrá a mléčně bílá s černou vypadá také úžasně. Nejpraktičtější jsou bavlněné košile, protože nevyžadují žádnou zvláštní péči. Pokud máte protáhlou tvář, nedoporučujeme košile se špičatými límci. V takovém případě si vyberte košili s čtvercovým límcem. V klasickém stylu by měla košile vykukovat zpod bundy pár centimetrů, a manžeta by měla sahat na zápěstí kosti.

Jaké košile nosí hvězdy?

Americká zpěvačka a herečka Jessica Simpson říká: „Nosím velkou verzi košile a poté si ji uvážu na uzel v pase. Takové oblečení je ideální pro mé procházky a venkovní aktivity v teplých dnech.“ Herečka Rachel Bilson jednou v tisku prohlásila, že čas od času si bere košili od svého přítele, aby si ho připomněla. A ukázalo se, že je to v pořádku – i pánská košile s jemným proužkem a otevřeným límcem, vypadá velmi stylově. Fanoušci kostkované košile, Heidi Klum, Jessica Alba a Claudia Schiffer je nosí k džínům. Tyto dámy preferují neformální vzhled, kde košile hraje vždy hlavní úlohu.

Kam dál?

Comments (0)

write a comment