Novinky, TOP články, Zprávy

Hladovění zaměstnanců snižuje jejich výkonnost, postarejte se jim o stravování

men-1979261_1280
Posted: 17.4.2018 (7:28)   /   by   /   comments (0)

Hladovějící zaměstnanci jistě nejsou nejpodstatnějším důvodem ke změnám chodu firmy, ale šéfové by měli mít na paměti, že se tím snižuje pracovní výkonnost, stoupá nemocnost a psychická nepohoda. Ve kterých podnicích schází kantýna, jídelna a bufet, navíc je to do obchodu daleko, není problém zajistit stravování jinou formou. Obědy, svačiny i večeře pro noční směny se přivážejí dle objednávek, co se týče menu a dostatečného počtu porcí.

Studená, teplá i minutková kuchyně pro jednotlivce a firmy

Firemní stravování se objednává s předstihem, nebo si je zaměstnanci mohou vybrat týž den. Podle potřeb se pracovníkům přivážejí hotová i minutková jídla, zachlazená a hluboko mražená strava, polévky, obložené talíře, džusy a exkluzivní přílohy. Cateringový servis neslouží pouze pro velké podniky, ale i malé firmy a jednotlivce. Disponuje dostatečným menu i pro firemní oslavy, podnikové večírky a slavnostní rauty. Pokud si přejete ve své firmě otevřít kantýnu a nevíte, kdo by ji vedl, obraťte se na zručné kuchaře a provozovatele. Uvidíte, jak budou vaši zaměstnanci nasycenější a spokojenější. Nenechte je hladovět, organizace provozu kantýny je snadná a rychle dostupná.

Týdenní menu obsahuje jídla, nad nimiž se okamžitě sbíhají sliny

Pro představu a naplnění chuťových pohárků je aktuálně na denním menu například srbská národní polévka, kladenská vepřová pečeně, Gordon bleu, bramborová kaše, švédské masové kuličky s brusinkami a brambory. Stálé menu pojímá smažený sýr a minutkové jídlo kupříkladu panenskou vepřovou nebo kuřecí medailonky. Pro zájemce o zajištění stravy pro sebe i pracovníky doporučujeme nahlédnout na webové stránky http://www.arter.cz/firemni-stravovani, kde jsou uvedeny ceny, kontakty, způsob dopravy a týdenní jídelníček.

Kam dál?

Comments (0)

write a comment