Novinky, pro Muže, TOP články, Zprávy

Jak jsem se stal úspěšným sázkařem

hockey-2180834_1280
Posted: 29.4.2021 (14:08)   /   by   /   comments (0)

Kurzovým sázkám se věnuji nepravidelně již několik let, ale až do loňského roku jsem byl většinou v menší či větší ztrátě. Občas se sice zadařilo, ale každou výhru většinou následovalo ještě více proher. Na začátku roku 2020 jsem se proto rozhodl, že svou smůlu prolomím využitím sázkového poradenství.

Férové sázkové poradenství

Rozhodl jsem se využít služeb klubu Sázej s Robem – recenze členů, kteří se na sociálních sítích chlubili svými úspěšnými tikety, nešly přehlédnout. Přesvědčil mne i fakt, že majitel je bývalý profesionální hokejista se zkušenostmi z USA, jelikož sám většinou sázím na hokejové zápasy. Velmi mne překvapila serióznost, s jakou zde k sázení přistupují. Členové klubu mají k dispozici nejen pravidelné tipy na zápasy, které jim dávají výhodu oproti bookmakerům, ale také předem sestavené tikety, které maximalizují zisk či minimalizují riziko. Úplná pecka, kterou ocení fanoušci live sázek, je online sázkové poradenství v průběhu zápasu.

Úspěšného sázkaře dělají znalosti

„Sázej s Robem“ ovšem nejsou pouze skvělé tipy. Najdete zde nepřeberné množství informací o sázení, díky kterým jsem pochopil, že při sázení je stejně důležitý money management, disciplína a systém, jako tipy na výsledky. Díky informacím, které jsem zde získal, jsem začal přistupovat k sázení jako k investici.

Kolik jsem vydělal

Nejdůležitější informací je ovšem to, kolik jsem vlastně vydělal. Samozřejmě že ne všechny tipy vyšly. Byly prohry a nebylo jich málo. Na sázení jsem si vyčlenil částku 30000 Kč, kterou jsem točil stále dokola a přidával jsem k ní všechny výhry, kterých se mi podařilo díky tipům dosáhnout. Po 11 měsících a odečtení nákladů za členství tak na svém sázkařském účtu mám 35653 Kč, což je poměrně slušné zhodnocení. Členství v klubu „Sázej s Robem“ se mi tak rozhodně vyplatilo.

Kam dál?

Comments (0)

write a comment