Novinky, Technika, TOP články

Levná tvorba webových stránek? Zkuste WordPress

Snímek obrazovky 2020-10-05 v 9.35.25
Posted: 5.10.2020 (8:36)   /   by   /   comments (0)

Vlastní web dnes potřebuje každý. Větší i menší firma, freelancer nebo influencer. Problém je, že tvorba webu něco stojí. Mnozí se tomuto nákladu snaží vyhnout, tvoří si stránky vlastními silami. Toto úsilí ale obvykle poznáte hned na první pohled. Web nevypadá příliš esteticky, je nepřehledný, těžko se v něm zorientujete, špatně se zobrazuje na telefonu. Vybavujete si nějaký takový web?

Webové stránky tohoto typu spolehlivě odradí všechny potenciální zákazníky, což asi není váš cíl. Proto se skutečně vyplatí poptat si web od odborníků. Nemusíte za něj utratit celé jmění, stačí zvolit rozumný kompromis. A tím je tvorba webových stránek na WordPressu.

WordPress šetří náklady a je výhodný i do budoucna

Proč je web na WordPressu levnější? Protože systém už v sobě má zabudovanou celou řadu funkcí, vývojáři nemusí vše programovat od začátku a ušetří spoustu času. Stačí jen vybrat šablonu, nainstalovat pluginy, vše přizpůsobit, případně dopsat kousek kódu zajišťující nějakou konkrétní funkcionalitu. Oni mají méně práce a vy zaplatíte méně peněz.

Nižší náklady na vytvoření webu jsou rozhodně plusem, ne však jediným. Velkou výhodou je i rozšíření systému. Pracovat s ním umí vývojáři po celém světě, a tak kdykoliv budete chtít na svém webu něco změnit, není nejmenší problém najít někoho, kdo se do té změny pustí.

Ušetřené peníze věnujte na online marketing

Web na WordPressu pro vás znamená úsporu, my však radíme uspořené peníze věnovat do dalšího rozvoje webu, zejména do digitálního marketingu. Určitě budete potřebovat SEO, pravděpodobně PPC, možná máte v plánu rozjet působení i na sociálních sítích. Některé z těchto věcí byste možná zvládli sami, ovšem opět platí, že práce profesionálů dělá úplně jiný dojem a má mnohem lepší výsledky.

Nejlepší samozřejmě je, když vám s tvorbou webu i online marketingem pomůže jedna a ta samá firma. Zkuste společnost AJAS. Více informací o ní najdete na Chcibytvidet.cz.

Kam dál?

Comments (0)

write a comment